Aanbieding gratis standaard verzending boven de 75 Euro voor België en Nederland

RK-TEK-3F+1N-2

Tekmar regelunit RK-TEK-3F+1N-2

€ 841,95
Inclusief belasting Geleverd binnen 1-4 werkdagen

Diverse regelkastjes en diverse uitvoeringen ten behoeve van het reguleren van o.a. Elektrische opritverwarming. Regelkastje is voorzien van een tekmar regelunit 1773 welke geschikt is voor opritverwarming. Bestaat uit: behuizing ip54 incl. Wartels, regelaar tekmar, magneetschakelaar, en rijgklemmen.

 

Aangesloten bij Webshop Trustmark & Webshop keurmerk

Elektrische oprit, - rijspoor, en wegdekverwarmingsets inclusief: digitale regelunit, automaten, relais, kabels, sensor (geprefabriceerde regelkast), volledige documentatie.

De opritverwarming is een geweldige manier om opritten en dergelijke sneeuw en ijsvrij te houden. 
Voor deze toepassing hebben wij diverse verwarmingskabels (eventueel matten) die hiervoor geschikt zijn. 
Qua regeling maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige regelapparatuur en sensoren. 
Regelkasten ten behoeve van opritverwarmingsinstallaties worden uitsluitend in eigen beheer gebouwd en getest.

 

Relais: 2x 4 polig, 25A

Vermogen in Watt: 6x 4600W

Spanning in Volt: 230/400V

 

Projectservice;
In overleg met ons wordt een ervaren monteur voor maximaal 4, 8, 20 of 40 uur ter beschikking gesteld om U eventueel te helpen met de desbetreffende installatie.
Let wel dat dit uitsluitend exclusief materialen is.

Wegdekverwarming voorkomt dat wegen onbegaanbaar worden door sneeuw en/of ijsvorming. De systemen kunnen tevens op eenvoudige wijze worden geïnstalleerd in op- en afritten van parkeergarages. Voor de juiste montage van de wegdekverwarming kunt u van een vakkundig advies verwachten.
Speciaal voor de installateur hebben wij complete pakketten samengesteld. In elk pakket zit: regelkast met thermostaat (tekmar, Eberle of OJ), combi-sensor (tekmar, Eberle of OJ), verwarmingskabel(s) type DUO CORD EXTREME en documentatiemap (wij gebruiken veelal componenten als Moeller, Hager, Klauke, Weidmuller, Phoenix, Sarel, Gewiss, OBO).

opritverwarmingsystemen zijn betaalbaar met een hoge produktkwaliteit en degelijkheid.
biedt eveneens de mogelijkheid om de opritverwarminginstallatie te laten aanbrengen, in de vorm van verwarmingsmatten of d.m.v. losse verwarmingskabels, inclusief de benodigde regelapparatuur.

Dit systeem kan worden gebruikt in beton, zandcement etc. Voor asfalt passen wij een andere kabel toe. Een regelunit, een syteem die zowel vocht- als temperatuur meet, dient te worden toegepast om het systeem zo adequaat mogelijk te laten functioneren.

Uiteraard is het mogelijk dat de gehele installatie voor U verzorgt, inclusief engineering, installatie, testen en opleveringsdocument.
Doordat elke installatie weer anders is, is het raadzaam om contact op te nemen met onze verkoopafdeling om uw specifieke wensen kenbaar te maken. Ook onze afdeling techniek adviseert u graag m.b.t. uw wensen op dit gebied.

De verwarmingskabels (bestand tegen een temperatuur van 145'C, en geisoleerd met een polymeer)zijn voorzien van aansluitkabels met elk een lengte van 300cm. De kabels zijn voorzien van hogedruk spuitmoffen om een 100% waterdichtheid te kunnen garanderen! Desgewenst is het mogelijk dat wij de aansluitkabel voor U op maat maken.
Veelal wordt de kabel vastgezet met trekbandjes op bouwstaalmatten: hierover adviseren wij u graag.

De regelkast kan worden uitgevoerd met een Tekmar, OJ of een Eberle regelunit!

Levering;
- 1 stuks regelkast met regelunit, automaten, relais, wartels (volledig uitbedraad op klemmen)
- 1 stuks combisensor
- x stuks verwarmingskabels 30W/mtr, type Duocord Extreme
- 1 stuks documentatiemap

Info: regelunit Eberle

Info: regelunit OJ

Info: regelunit Tekmar

2HEAT
2020050991