Aanbieding gratis standaard verzending (geen Pallet) boven de 100 Euro voor België en Nederland

  Comfort super 5mm isolatieplaten per pak 9,79m2
  search
  • Comfort super 5mm isolatieplaten per pak 9,79m2

  Comfort super XPS 5mm ondervloer isolatieplaten 22dB per pak 9,79m2

  € 24,95
  Inclusief belasting Geleverd binnen 1-4 werkdagen

  Comfort Super XPS 5mm ondervloer isolatie heeft een geluid reductie van 22 dB. Perfect voor onder uw infrarood verwarming folie

  Aantal

   

  Aangesloten bij Webshop Trustmark & Webshop keurmerk

  De Comfort Super XPS 22dB ondervloer is een hoogwaardige, geluidsabsorberende ondervloer voor gebruik onder laminaat, parket en vinyl vloeren. Met een dikte van 5mm biedt deze ondervloer een uitstekende ondersteuning voor uw vloer en zorgt het voor extra comfort en isolatie van uw vloer.

  Deze ondervloer is voorzien van een unieke XPS foam technologie, wat staat voor geëxtrudeerd polystyreen schuim. Dit materiaal is gemaakt van 100% recyclebaar polystyreen en is daarom een milieuvriendelijke optie voor uw vloer.

  De foam technologie zorgt voor een uitstekende geluidsabsorptie, waardoor loopgeluiden en andere geluidsoverlast tot wel 22 decibel worden verminderd. Hierdoor is deze ondervloer ideaal voor gebruik in appartementen of bovenwoningen.

  Kortom, de Comfort Super XPS 22dB ondervloer is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een hoogwaardige, geluidsabsorberende en milieuvriendelijke ondervloer voor uw laminaat, parket of vinyl vloer.

  Comfort Super ondervloer is de perfecte ondervloer voor onder laminaat en parket. De ondervloer is 5mm dik en vult maar liefst 4mm oneffenheden per m2 op.

  De vloer is vochtbestendig en heeft dankzij de geluidsreductie van 22dB ook een extreem goede loop geluidsreductie.

  We adviseren wel de naden af te tapen met onze ducttape zodat de ondervloer volledig vochtdicht is, hierdoor bent u geen extra vochtscherm meer nodig en heeft optrekkend vocht geen kans.
  Het hardschuim XPS materiaal is eenvoudig te snijden en dankzij de unieke samenstelling geeft het geen vezels af waardoor u schoon kunt werken. De ondervloer beschermt uw vloer tegen optrekkende kou dankzij de hoge R-waarde van 0,143 m2 K/W. Hiermee geeft het dus een goede (warmte) isolerende werking.

  De vloer reduceert het loopgeluid naar ondergelegen ruimtes en verbetert de absolute klankbeleving in de ruimte zelf. Dankzij de hoge drukweerstand van ≥ 90 kPa is de ondervloer zeer geschikt voor laminaat en parket vloeren met een click verbinding.

  De ondervloer platen zijn 59x79cm en 5mm dik. In één pak zitten 21 platen en in totaal 9,79m2.


  Bij één pak Comfort Super bent u ongeveer 30m ondervloerentape nodig. Bij afname van 3 pakken adviseren we dus 2 rollen ducttape, hier zit ca. 10% snijverlies bij inbegrepen.

  Unifloor
  2022000218

  Specifieke referenties

  ean13
  6096510581539
  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.