Aanbieding gratis standaard verzending (geen Pallet) boven de 100 Euro voor België en Nederland

Vloerkleed karpet infrarood verwarming met isolatie

Vloerkleed/Karpet infrarood verwarming met isolatie aan de onderkant is een innovatieve en energie-efficiënte manier om uw huis lokaal te verwarmen.

Deze verwarmingssystemen bestaan uit een dunne folie met isolatie aan de onderkant die onder het karpet of vloerkleed wordt geplaatst. Het systeem gebruikt infraroodstraling om de kamer lokaal te verwarmen, wat resulteert in een comfortabele warmte die van onderaf opstijgt.

Karpet/vloerkleed verwarmers zijn ideaal om kleden/karpetten op te warmen. Een karpet ligt meestal in de woonkamer nabij het bankstel. Het karpet of kleed ligt daar meestal om de kou van de vloer te minimaliseren, doch dit werk meestal niet. Zodra u een karpetverwarmer onder uw bestaande kleed plaatst ervaart u een heel groot verschil namelijk het kleed wordt verwarmt tot een temperatuur van ca. 25'C. Geen koude voeten meer. Een ander groot voordeel is dat de karpetverwarmer mee helpt om uw woning bij te verwarmen.

Een van de voordelen van vloerkleed infrarood verwarming met isolatie is dat het speciaal ontworpen is om de warmte vast te houden en te minimaliseren dat deze in de vloer of in de omgeving verloren gaat. Dit betekent dat het systeem zeer efficiënt is en minder energie verbruikt dan andere soorten verwarmingssystemen. Bovendien is het systeem eenvoudig te installeren en te bedienen, en biedt het een efficiënte manier om energie te besparen.

Vloerkleed infrarood verwarming met isolatie is geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen en kan worden gebruikt in bijna elke kamer. Het biedt een betaalbare en duurzame oplossing voor het verwarmen van uw huis of kantoor, en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Kortom, vloerkleed infrarood verwarming met isolatie is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een comfortabele en efficiënte manier om zijn huis te verwarmen.

Karpetverwarmers zijn ideaal om kleden / karpetten op te warmen. Een karpet ligt meestal in de woonkamer nabij het bankstel.  Het karpet of kleed ligt daar meestal om de kou van de vloer te minimaliseren, doch dit werk meestal niet.  Zodra u een karpetverwarmer onder uw bestaande kleed plaatst ervaart u een heel groot verschil namelijk het kleed wordt verwarmt tot een temperatuur van ca. 25'C. Een ander groot voordeel is dat de karpetverwarmer mee helpt om uw woning bij te verwarmen!

Karpetverwarmers zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar:

Karpetverwarmers zijn ideaal om kleden / karpetten op te warmen. Een karpet ligt meestal in de woonkamer nabij het bankstel.  Het karpet of kleed ligt daar meestal om de kou van de vloer te minimaliseren, doch dit werk meestal niet.  Zodra u een karpetverwarmer onder uw bestaande kleed plaatst ervaart u een heel groot verschil namelijk het kleed wordt verwarmt tot een temperatuur van ca. 30'C. Geen koude voeten meer!!!!!!  Een ander groot voordeel is dat de karpetverwarmer mee helpt om uw woning bij te verwarmen!

Karpetverwarmers zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar: als kleed met daarin verwarmingsdraad verwerkt, als mat met aluminium en daarin een verwarmingsdraad of als infrarood verwarmingsfolie.

s infrarood verwarmingsfolie.

Actieve filters