Aanbieding gratis standaard verzending (geen Pallet) boven de 100 Euro voor België en Nederland

Infrarood vloerverwarmings matten

Infrarood vloerverwarming matten

Infraroodverwarmingsmatten zijn ontworpen om vloeren onder tegels en plavuizen te verwarmen. De matten zijn verkrijgbaar in standaardformaten van 50 cm breed en variërende lengtes tussen 2 en 24 meter.

Het vermogen van de matten is 100W/m2 of 160W/m2, wat voldoende is om als hoofdverwarming te fungeren. De matten bestaan uit een 3 mm verwarmingskabel en een glasvezelmat waarop de kabel is gemonteerd in lussen van ongeveer 12 cm.

Dankzij de zelfklevende onderkant zijn de matten eenvoudig te monteren, en elke mat heeft een 3 meter lange aansluitkabel.

Infraroodverwarmingsmatten worden meestal gebruikt in toiletten, badkamers en bijkeukens, maar ze zijn ook geschikt voor woonkamers. In dat geval is een losse verwarmingskabel echter wellicht handiger omdat die meer flexibiliteit biedt bij de montage en het vermogen.

Infraroodverwarmingsmatten bieden een efficiënte en gemakkelijke oplossing voor het verwarmen van vloeren onder tegels en plavuizen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor woningen en commerciële ruimtes.

Actieve filters