Aanbieding gratis standaard verzending (geen Pallet) boven de 100 Euro voor België en Nederland

Binnenverwarming

Het comfort binnenshuis is zeer belangrijk, immers wanneer het comfort niet goed is dan voel je je gewoon niet prettig. Met onze verwarmingsoplossingen verhoogt u het comfort naar een hoger niveau. 

Subcategorieën

 • Appendages

  Diverse appendages om verwarmingskabels, verwarmingsmatten, verwarmingsfolies te monteren. Zoals montage profielen, ducttape, aluminium tape, dubbelzijdige tape, tape met hoog temperatuur bereik. Maar ook andere appendages die bijvoorbeeld geschikt zijn om heaters of tracing aan te sluiten zoals de HO7 neopreen kabel.

 • Convectoren

  Schone en snelle warmte met een elektrische convector. U heeft alleen netspanning nodig plus een vrije plek om hem tegen de wand te kunnen schroeven. Een metalen ophang-beugel wordt meegeleverd.De elektrische convector kan overal worden ingezet: thuis in de werkkamer of logeerkamer, op een woonboot, in een chalet. Of om een stacaravan of vakantiehuis vorstvrij te houden. Convectoren kan je overal plaatsen. Wij hebben diverse convectoren die zelfs in badkamers kunnen worden toegepast (IP24).

 • Isolatie materialen

  Vloerverwarming, wandverwarming of plafond verwarming isolatie voorzien is in de meeste gevallen een belangrijke voorwaarde om optimaal te profiteren van je elektrische verwarming.

  Vloerverwarming, wandverwarming of plafond verwarming is een efficiënte manier van verwarmen. Om een hoog rendement te behalen, is het echter wel belangrijk dat het warmteverlies beperkt wordt. Goede isolatie zorgt ervoor dat er weinig tot geen warmte verloren gaat.

  Een heel belangrijk aspect bij infrarood (vloer) verwarmingsfolie, kabels en matten is de isolatie van met name de vloer. Is een vloer namelijk geheel niet geïsoleerd is het niet raadzaam daar welke vorm van verwarming dan ook op aan te brengen. Immers warme lucht gaat naar de kou dus zou de meeste warmte verloren gaan aan de koude vloer. Isoleren is daarom een heel belangrijk onderdeel. Hoe beter de isolatie hoe minder warmteverlies hoe sneller de warmte wordt ervaren en hoe korter je energie nodig hebt.

  Bij Budgetvloerverwarming hebben we een aantal soorten isolatiematerialen. De toplaag die op de verwarmingsfolie komt te liggen bepaalt welke isolatie geschikt is voor die toplaag. Tegenwoordig zijn er vele soorten klikverbindingen en elke klikverbinding heeft weer zijn eigen Drukvastheid eisen (Kpa). Als de isolatie te zacht is voor de toplaag kunnen er kieren ontstaan of schade aan de klikverbinding. Dit wordt dan ook altijd in overleg met de klant en/of de leverancier van de toplaag

 • Infrarood panelen

  Infrarood panelen

  Bij infrarood verwarming wordt warmtestraling opgewerkt met elektriciteit. Dit in tegenstelling tot de gebruikelijke verwarmingssystemen die vooral op gas werken. De gasprijzen staan ernstig onder druk. Gas wordt zoals alle fossiele brandstoffen, steeds schaarser. Het energie-rendement uit stroom door infraroodstraling ligt beduidend hoger dan het rendement uit gas.

  Infraroodverwarming is er in veel verschillende typen en afmetingen, zodat er voor elke ruimte of interieur wel een passend infrarood paneel te vinden is. Of het nu gaat om zo min mogelijk opvallen of juist een design element voor de ruimte, er is van alles mogelijk.

 • Infrarood...

  Verwarmingsfolie

  Voorzie uw kamer in een mum van tijd van elektrische vloerverwarming met de verwarmingsfolie. Elektrische verwarmingsfolie kan gemakkelijk aangebracht worden onder een afwerking van laminaat of hout op de vloer, wand en plafond.

  Let op alle folies worden door ons geproduceerd en voor u op maat gemaakt. Daar het geen standaard product is kunnen ze niet zomaar geretourneerd worden, maar in overleg.

 • Infrarood...

  Elektrische infrarood vloerverwarming Kabels

  De Vloerverwarmings mat biedt de meest comfortabele manier van verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte wordt een zeer egale warmtespreiding gecreëerd. De vloertemperatuur zal snel een aangename waarde bereiken.

  Onze vloerverwarmingssystemen kunnen in vrijwel iedere situatie worden toegepast. Bij nieuwbouw, renovatie of zelfs op een houten ondervloer is dit geen probleem. In keuken, woon- en slaapkamer, badkamer, serre, kantoorruimtes etc. 

 • Infrarood...

  Infrarood vloerverwarming matten

  Infraroodverwarmingsmatten zijn ontworpen om vloeren onder tegels en plavuizen te verwarmen. De matten zijn verkrijgbaar in standaardformaten van 50 cm breed en variërende lengtes tussen 2 en 24 meter.

  Het vermogen van de matten is 100W/m2 of 160W/m2, wat voldoende is om als hoofdverwarming te fungeren. De matten bestaan uit een 3 mm verwarmingskabel en een glasvezelmat waarop de kabel is gemonteerd in lussen van ongeveer 12 cm.

  Dankzij de zelfklevende onderkant zijn de matten eenvoudig te monteren, en elke mat heeft een 3 meter lange aansluitkabel.

  Infraroodverwarmingsmatten worden meestal gebruikt in toiletten, badkamers en bijkeukens, maar ze zijn ook geschikt voor woonkamers. In dat geval is een losse verwarmingskabel echter wellicht handiger omdat die meer flexibiliteit biedt bij de montage en het vermogen.

  Infraroodverwarmingsmatten bieden een efficiënte en gemakkelijke oplossing voor het verwarmen van vloeren onder tegels en plavuizen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor woningen en commerciële ruimtes.

 • Vloerkleed karpet...

  Vloerkleed/Karpet infrarood verwarming met isolatie aan de onderkant is een innovatieve en energie-efficiënte manier om uw huis lokaal te verwarmen.

  Deze verwarmingssystemen bestaan uit een dunne folie met isolatie aan de onderkant die onder het karpet of vloerkleed wordt geplaatst. Het systeem gebruikt infraroodstraling om de kamer lokaal te verwarmen, wat resulteert in een comfortabele warmte die van onderaf opstijgt.

  Karpet/vloerkleed verwarmers zijn ideaal om kleden/karpetten op te warmen. Een karpet ligt meestal in de woonkamer nabij het bankstel. Het karpet of kleed ligt daar meestal om de kou van de vloer te minimaliseren, doch dit werk meestal niet. Zodra u een karpetverwarmer onder uw bestaande kleed plaatst ervaart u een heel groot verschil namelijk het kleed wordt verwarmt tot een temperatuur van ca. 25'C. Geen koude voeten meer. Een ander groot voordeel is dat de karpetverwarmer mee helpt om uw woning bij te verwarmen.

  Een van de voordelen van vloerkleed infrarood verwarming met isolatie is dat het speciaal ontworpen is om de warmte vast te houden en te minimaliseren dat deze in de vloer of in de omgeving verloren gaat. Dit betekent dat het systeem zeer efficiënt is en minder energie verbruikt dan andere soorten verwarmingssystemen. Bovendien is het systeem eenvoudig te installeren en te bedienen, en biedt het een efficiënte manier om energie te besparen.

  Vloerkleed infrarood verwarming met isolatie is geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen en kan worden gebruikt in bijna elke kamer. Het biedt een betaalbare en duurzame oplossing voor het verwarmen van uw huis of kantoor, en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften en voorkeuren.

  Kortom, vloerkleed infrarood verwarming met isolatie is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een comfortabele en efficiënte manier om zijn huis te verwarmen.

  Karpetverwarmers zijn ideaal om kleden / karpetten op te warmen. Een karpet ligt meestal in de woonkamer nabij het bankstel.  Het karpet of kleed ligt daar meestal om de kou van de vloer te minimaliseren, doch dit werk meestal niet.  Zodra u een karpetverwarmer onder uw bestaande kleed plaatst ervaart u een heel groot verschil namelijk het kleed wordt verwarmt tot een temperatuur van ca. 25'C. Een ander groot voordeel is dat de karpetverwarmer mee helpt om uw woning bij te verwarmen!

  Karpetverwarmers zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar:

  Karpetverwarmers zijn ideaal om kleden / karpetten op te warmen. Een karpet ligt meestal in de woonkamer nabij het bankstel.  Het karpet of kleed ligt daar meestal om de kou van de vloer te minimaliseren, doch dit werk meestal niet.  Zodra u een karpetverwarmer onder uw bestaande kleed plaatst ervaart u een heel groot verschil namelijk het kleed wordt verwarmt tot een temperatuur van ca. 30'C. Geen koude voeten meer!!!!!!  Een ander groot voordeel is dat de karpetverwarmer mee helpt om uw woning bij te verwarmen!

  Karpetverwarmers zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar: als kleed met daarin verwarmingsdraad verwerkt, als mat met aluminium en daarin een verwarmingsdraad of als infrarood verwarmingsfolie.

  s infrarood verwarmingsfolie.

 • Spiegelverwarming

  Spiegelverwarming kan eenvoudig achter een spiegel worden geplakt, hierdoor zal de spiegel niet meer beslaan. 

  De aansluiting geschiedt middels een spanning van 220~230Vac, normaliter wordt de spiegel verwarming gekoppeld met de verlichting. Elke spiegelverwarming is dubbel geïsoleerd, hierdoor mag deze in een vochtige ruimte worden gemonteerd. Sommige elementen zijn voorzien van een aluminiumlaag die geaard is.

  Het verwarmingselement zorgt ervoor dat de spiegel niet meer beslaat.

  Andere spiegelverwarmingselementen zijn er ook die meer warmte genereren. De spiegel moet dan wel een dikte hebben van minimaal 5mm of dat de spiegel tegen een houten plaat is verwerkt.

  Het verwarmingselement kan dan achter de houten plaat worden gemonteerd.

 • Warmevoeten mat

  Warme voeten matten leveren wij in verschillende uitvoeringen van diverse merken zoals Schloss en Krauss.  De Schloss en de Kraus warme voeten matten zijn in 2 verschillenden kleuren leverbaar namelijk: crème en antraciet grijs. De Schloss warme voeten matten zijn voorzien van een 200cm lange aansluitkabel met stekker en aan/uit schakelaar en zijn voorzien van een thermische veiligheid.  De Kraus warme voeten matten zijn voorzien van een aansluitkabel met stekker met een lengte van 150cm. Doordat het vermogen lager is als de Schloss warme voeten matten zijn de Krauss warme voeten matten niet voorzien van een thermische veiligheid.  De Krauss matten zijn zeer geschikt voor caravans en ondervloeren van vinyl.  Dit produkt wordt in Alkmaar, Nederland geproduceerd.

Actieve filters