Aanbieding gratis standaard verzending (geen Pallet) boven de 100 Euro voor België en Nederland

Assortiment

Bekijk hier het volledige assortiment van budget vloerverwarming

Subcategorieën

 • Binnenverwarming

  Het comfort binnenshuis is zeer belangrijk, immers wanneer het comfort niet goed is dan voel je je gewoon niet prettig. Met onze verwarmingsoplossingen verhoogt u het comfort naar een hoger niveau. 

 • Buitenverwarming

  Voor buitenverwarming hebben wij vele oplossingen. terrasstralers bijvoorbeeld. Maar ook warme voeten matten die geschikt zijn voor buiten toepassingen. Of wat dacht u van kussenverwarming ??

 • Thermostaten

  Volledige range van thermostaten die geschikt zijn voor de cv ketel, warmte pomp of elektrische verwarming.  Maar ook andere producten zoals timers en natuurlijk wifi thermostaten. Voor de industrie hebben wij diverse regelaars in het assortiment waaronder PID en natuurlijk aan/uit regelaars zoals de Osaka F10. Natuurlijk leveren wij ook diverse sensoren zoals NTC, PT100, K-type etc. In vele gevallen sturen de regelaars relais aan (mechanisch of elektronisch, ofwel SSR) en deze hebben wij natuurlijk ook in ons assortiment. Vele merken zoals Eberle, Tekmar, Osaka, OJ electronics, Eaton, Watts, 2HEAT, Schloss, Warmup hebben wij ons assortiment.

 • Warm water

  Voor warm water voorzieningen hebben wij tal van mogelijkheden en oplossingen. Wat dacht u van boilers ? of doorstroomverwarmers ?. Boilers zijn leverbaar in verschillende afmetingen, inhoud en vermogens.  Doorstroomverwarmers zijn zeer compact en kunnen nagenoeg overal worden geplaatst. 

 • overige

  Diverse andere soorten en vormen van verwarming, zoals kleindier verwarmers. Maar ook aanverwante artikelen zoals powersupplies en transformatoren.

Actieve filters